Turistička zajednica HBŽ Livno od 03. - 06. 11. 2014 promocijom probudila veliki interes u Londonu

Na najprestižnijem turističkom sajmu u Londonu, Turistička zajednica HBŽ Livno uz podršku Razvojne agencije za Hercegovinu-REDAH-a i Japanske agencije za međunarodnu suradnju(JICA), predstavila je Hercegbosansku županiju sa svim raspoloživim resursima koji joj daju šansu za razvoj turizma. Brojne posjetitelje upoznali smo s potencijalima naše regije, te počastili livanjskim sirom koji je ponovo dobio ocjene izvrsnosti. Svjesni da je dug put od pretvaranja potencijala u kvalitetne i raznovrsne, konkurentne proizvode pristupili smo izgradnji puta '' Turizam blago na dohvat ruke'' koji nam se nudi na svakom pedlju ovog prostora. Teško je nabrojati sve zanimljivosti u ovom krškom području, mističnim planinama, rijekama i jezerima, atrakcijama, velikim mogućnostima za aktivni turizam koji sve više uzima maha. Susreti s mnogim touroperatorima pružaju istinsku sliku zanimanja za Međugorje, ''divlje konje'', Buško jezero, Čajušu i Blidinje, gastro-ponudu i ogromno bogatstvo kulturno-povijesnih znamenitosti od kojih se mozaik ponude može napraviti za više dana boravka.
Velika turistička obitelj sastavljena od članova Turističkog klastera Hercegovina, Zračne luke Mostar, Turističkih zajednica HNŽ, HBŽ, ZHŽ , te Turističke organizacije Trebinje i Regionalne razvojne agencije za Hercegovinu(REDAH) učinit će ovu regiju traženom i prepoznatljivom na tržištu očuvanih ekoloških prostora.
Turizam je doživljaj, iskustvo koje posjetitelji krajeva kao što je Hercegovina plaćaju kako bi zadovoljili svoje potrebe za obnovom duha i tijela, za rekreacijom, za nadahnućem i uživanjem u prirodnoj i kulturnoj baštini što smo u Londonu promovirali na poseban način prikazivanjem odabranih kadrova od kojih zastaje dah. Sudjelovanjem na sajmu u Londonu pokazali smo da možemo ići u korak sa mnogim destinacijama, te da imamo što ponuditi.

Ured Turističke zajednice HBŽ Livno

3.jpg 2.jpg 1.jpg