Skupština turističke zajednice

Predmet : POZIV
Temeljem članka 11. Zakona o turističkim zajednicama i promicanju turizma u Federaciji BiH,
”Skupština turističke zajednice najviše je tijelo upravljanja u turističkoj zajednici. Skupštinu turističke zajednice čine članovi i predstavnici članova turističke zajednice. Prava članova turističke zajednice u upravljanju turističkom zajednicom ostvaruju se prema visini udjela članova u prihodima turističke zajednice i njihovom značaju za ukupni razvoj turizma.”
članka 18. St.2. Statuta Turističke zajednice Hercegbosanske županije,
(”Broj članova Skupštine….), Turistička zajednica saziva (ponovnu) sjednicu Izborne Skupštine Turističke zajednice Hercegbosanske županije koja će se održati dana 09.09.. 2015. godine (srijeda ) u 11:00 sati u dvorani Hotela ”Park” u Livnu.
Kriterij za utvrđivanje prava članova zajednice u upravljanju Zajednicom temelje se na visini udjela člana Zajednice u prihodima Zajednice i njihovom značaju za ukupni razvoj turizma, što je propisano člankom 18. Statuta TZHBŽ. Listu udjela je sastavio Turistički ured TZHBŽ na temelju dostupnih podataka, a lista će biti dostupna za uvid na Izbornoj Skupštini.
Pozivamo načelnike Općina da predlože kandidate koji će dati učešće u razvoju turizma na području općina i pomognu u odlukama koje su od značaja za razvoj turizma i turističke ponude Hercegbosanske županije.
Molimo Vas da se odazovete ovom pozivu.
Predsjednik TZHBŽ
Zdravko Mihaljević

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.