Antonio Barać najbolji na Balkanu!

Inače, Antonio je u UCI kampu u Švicarskoj bio mjesec dana s najboljim juniorima svijeta i osvojio 1. mjesto u juniorskoj biciklističkoj utrci GP Henri Vallonton 2015.
Vrsnu i uspješna mlada sportašica i bh reprezentativka Marina Mandušić iz susjednog Tomislavgrada, također je članica BK Livno što govori osvojeno 2. mjesto na Balkanskome prvenstvu u brdskom biciklizmu.
Iz Naoussa u Grčkoj, mjesta gdje je bh reprezentaciju predstavljalo 11 natjecatelja, Antonio i Marina nose, zasigurno, zastave uspješne budućnosti u BALKAN MOUNTAIN BIKE-u.

Adria Bike maraton na Plitvicama ponudio je natjecateljima uzbudljivu vožnju na 3 staze kroz jedan od najljepših svjetskih nacionalnih parkova na kojem su iskušali svoju snagu, tehniku i brzinu u srazu sa terenom, protivnicima i vremenskim uvjetima.

Staza se sastojala od ukupno tri dužine podijeljene na kategorije.

Easy, odnosno najlakša, dugačka je oko 33km, Classic, srednja po težini, dugačka je oko 60km, a najteža, Epic, ima oko 80km te je produžena s obzirom na prošlogodišnje izdanje staze. Staze se sastoje pretežno od makadama, asfaltirane ceste i staze kroz šumu.

Epic MS pobjednik Zvonimir Pokupec, 3:08:00, iza njega 33 sekunde Antonio Barać, te Ivica Mesarić treći.

U najzahtjevnijoj kategoriji muškarci do 45god u dužini od 78 km, Antonio je kotač uz kotač sa biciklistima koji su od njega stariji i desetljeće, a time i iskusniji, pokazao svoju snagu, želju i spremnost.

Još jedna velika promocija dresa BK Livna i grada Livna na tronu pred očima mnogobrojne publike i renomiranih biciklista.

Bravo, Toni!

Našu zahvalnost i ponos nije dovoljno iskazati samo riječima!

Bravo, Toni!

Podružnice Livno
Turističke zajednice   HBŽ